Chill!

Chill!

Onrust, spanning, stress, verdriet, zich zorgen maken…….het kan zomaar zijn dat jouw kind dit ervaart door deze vreemde corona situatie waarin van alles steeds weer verandert.

Als je je ontspannen voelt, lijkt alles wat lichter. Dit geldt ook voor kinderen! Zou je het fijn vinden als jouw kind meer tools heeft om tot rust te komen? Schrijf je kind dan in voor deze 3-delige Chill! Workshop.

 

Ik start met een driedelige workshop waar kinderen op verschillende leuke en speelse manieren ontdekken hoe ze hun spanning kwijt kunnen raken, tot rust kunnen komen en om kunnen gaan met hun zorgen. We gaan aan de slag met beweging, ademhaling, creativiteit, visualisaties en gedachten. Door de verschillende oefeningen ontdekken de kinderen zelf wat wel of niet bij hen past en werkt. En deze technieken nemen ze mee naar huis!

 

Praktische informatie:

Ik geef de workshop in kleine groepjes van maximaal 4 kinderen voor €35 per kind. Individueel of samen met een vriendje of vriendinnetje kan ook. De workshops zijn geschikt voor kinderen van 6-11 jaar. Meld je kind nu aan en ontvang een gratis gesprek ter waarde van €60. In het gesprek na de workshops bespreken we samen met je kind de workshops na en krijg je als ouder(s) tips om je kind te helpen bij het inzetten van deze technieken. Neem contact op voor mogelijke workshop data.

 

Uiteraard neem ik alle hygiëne richtlijnen van het RIVM in acht.

Marleen van der Meer-Pierik - De Gems Coaching

Tel: 06-41819247 - Mail: info@degemscoaching.nl

Praktijk: Heerenstraat 32 - 6701 DL Wageningen

2020 - door Davey Moons, Start je Praktijk​

De Gems logo onder.png