Over mij

Ik ben Marleen van der Meer-Pierik en woon in Bennekom. Jarenlang heb ik in het hoger beroepsonderwijs gewerkt als docent ecologie. Ik vond het mooi om de ontwikkeling van jongeren te mogen meemaken en begeleiden. Ik merkte gaandeweg steeds duidelijker dat ik echt iets kon betekenen als ik studenten individueel of in kleine groepjes begeleidde. Na jarenlang onderwijs te hebben gegeven, heb ik de stap genomen om de opleiding voor kinder-en jongerencoaching te doen.

Zelf heb ik twee kinderen en zie dagelijks hoe groot de uitdagingen voor ze kunnen zijn. Er wordt veel van ze verwacht op school en soms ook daarbuiten. Mijn missie is om kinderen en jongeren te leren vertrouwen op zichzelf, om zich verbonden te voelen met hun gevoel en hun eigen lichaam dat veel vertelt. Wat zou het mooi zijn als alle kinderen mogen zijn wie zijn en alle ruimte krijgen om hun emoties te uiten en onbevangen de wereld te ontdekken! 

Vanaf het eerste contact hebben de kinderen,  jongeren en ouders mijn volledige aandacht. Ik luister, stel vragen en maak verbinding. Ik ben nieuwsgierig naar wie je bent en wat jou bezig houdt. Het kind en de ouders worden echt gehoord. Alles wat ik doe is maatwerk en volledig afgestemd op de vraag en behoeften van het kind of jongere. Mijn rust geeft ruimte om zelf tot inzichten, antwoorden en oplossingen te komen. Om de wijsheid aan te boren die het kind in zich heeft. Mijn sessies hebben een duidelijke structuur en ik leg altijd uit wat we gaan doen en waarom. Zo heeft het kind houvast en weet het waar het aan toe is.

Mijn ingrediënten als coach zijn, rust, volledige aandacht, authenticiteit, duidelijk, down to earth en een beetje eigenwijs. 

Achtergrond

Opleiding:

Post-HBO register opleiding:

'Kinder- en jongerenoaching' aan de Academie voor Psychodynamica in Scherpenzeel

 

Bijscholing:

'Omgaan met kinderen en jongeren in rouw'

'Ik leer leren' bij Centrum Tea Adema

'Zeker in Balans' training

Marleen van der Meer-Pierik - De Gems Coaching

Tel: 06-41819247 - Mail: info@degemscoaching.nl

Praktijk: Heerenstraat 32 - 6701 DL Wageningen

2020 - door Davey Moons, Start je Praktijk​

De Gems logo onder.png